A konyha napos oldala - francia, mediterrán és más, napsütötte receptek
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)
Laktató, de nem "nehéz": töltött csirkemelltekercs
A kedvenc, csirkemellből készült ételem a petto di pollo al limone , de most ki akartam próbálni valami újat is, úgyhogy böngésző üzemmódra...
-
Múlt héten miskolci barátnőm - aki Budapestről Kecskemétre költözik - Lakiteleken (nos, igen... az élet néha produkál furcsa dolgokat :)) o...
-
A sütőm sajnos felmondta a szolgálatot. Itt áll már mellette az új tűzhely, de mivel máshová szeretném tenni, mint ahol a régi van (annak a...
-
Alapvetően az egyszerű dolgok híve vagyok az élet minden területén, és nincs ez másként a konyhában sem. Szeretem azokat a recepteket, amel...
-
Hogy miért szeretem én annyira az olasz konyhát? Azért, mert csupán három-négy fő összetevőből, mindenféle bonyolult konyhatechnikai eljárá...
-
Az alábbi, saját receptem egy újabb példa arra, hogy kevés hozzávalóból is lehet finomat alkotni. PAPRIKÁS-OLÍVABOGYÓS VAJ Hozzá...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése